​Formbar

Rastarunner Challenge

​Vågar du utmanas av yoie Bohlins alias Rastarunners challenge?

​Kurs på 6 veckor tillsammans med en atlet i världseliten

Yoie Bohlin har varit en träningssjäl hela sitt liv och idag tävlar hon i hinderbana med världseliten. Jag älskar nya utmaningar och att hjälpa människor igång med att känna glädjen med träning och den sköna känslan av att vara​ vital och stark.


Hon har under flera år jobbat som PT och coach och gillar att hjälpa andra att nå sina mål.

​Nu har jag tillsammans med Formbar skapat ett koncept där jag delar med mig av roliga och effektiva träningsprogram i 6 veckor. Program med bra effektiva, genomtänkta och framförallt roliga övningar som du kan genomföra hemma eller på valfri plats. 

Under 6 veckor kommer du få träningsupplägg av mig samt ett helt kostschema framtaget utefter den kost jag märker fungerar som bäst när jag vill komma i form. Bra mat med bra ekologiska råvaror, bra fett, proteiner och mycket gröna och fruktiga kolhydrater. Perfekt för energi och balans.


Varje vecka får du nya utmanande och roliga träningspass där du kan välja att träna hemma, ute eller på gym. Nivån bestämmer du själv också och passen är genomtänkta för att du ska bli stark, smidig och uthållig. Genom video kommer ​hon visa dig hur du ska göra och syftet är att det ska vara effektivt såklart men framförallt vill jag att det ska kännas roligt för dig att träna.


Du kommer ingå i en sluten FB grupp där du coachas varje dag av Personliga tränare, kostrådgivare och andra med lång erfarenhet. Även jag kommer vara där och svara på dina frågor minst en gång i veckan.


I programmet ingår träningspassen, coachningen, ​matschema med enkla goda näringsriktiga recept samt inköpslistor så att du inte ens behöver tänka när du handlar.


I avgiften ingår även några av mina favoritkosttillskott, helt utan extra kostnad.

​​Vågar du?

 • ​ Har du bestämt dig för att komma i form och ta tag i din hälsa med kost som är lätt att fortsätta med?
 • ​Vill du ha det enkelt samtidigt att följa?​
 • ​Vill du ha snabba synbara resultat med hjälp av ett enkelt system och goda snabbtillagade recept?
 • ​Vill du ha hjälp av proffessionella Personliga Tränare och kostrådgivare VARJE DAG?

​Inget bantnings tjafs

​Formbars 6 veckors kostupplägg blev som ett "wake up call" för mig.

 Detta är för mig inget bantnings tjafs utan en utbildning i att få ett sunt tänk kring mat.

 Detta har gett mig mycket kunskap om min egen kropp och fått mig att inse att det var längesedan jag var hungrig på riktigt. 

​Kilo och centimeter har rasat från min kropp och jag är så mycket piggare och lättare i kroppen. Ett koncept som inte kommer vara svårt att hålla i vardagen nu efter dessa 6 veckor. Tack ​Formbar för dessa lärorika 6 veckor!

Emma Wallberg Ungdomspedagog

​Kilo och centimeter har rasat från min kropp!

- 12kg

​Minst 2 storlekar i kläder och en mängd kommentarer om vad jag har gjort.

​Såhär går det till...

 1. ​Du anmäler dig till den kurs du vill vara med i
 2. Du får en bekräftelse på mail
 3. Dina tillskott kommer hem helt utan extra kostnad
 4. Några dagar innan kursen får du en inbjudan till en sluten community, via mail
 1. ​Stegvis info via den slutna community du är med i
 2. Inköpslista 2 st per vecka
 3. En klar menyplan, mål för mål, dag för dag, vecka för vecka
 4. Färdiga enkla och goda recept utifrån din kurs och sammansättning
 1. ​Personlig hjälp via utbildade coacher varje dag via vår community
 2. Tillgång till personlig tränare och eller kostrådgivare VARJE DAG
 3. Stöd från övriga deltagare i kursen
 1. ​Information om kursens olika moment och innehåll så att du förstå varför den är uppbyggd som den är
 2. Hjälp att följa dina resultat
 3. ​Hjälp att fortsätta med eller utan vidare kurs, allt utefter dina mål

​​Lätt att följa

Jag tycker att konceptet har varit lätt att följa. Det har varit lätt att byta ut måltider då kcal intaget har stått under varje måltid. Recepten har inte varit några konstigheter att följa. Det har varit vällagad och god mat. Jag kommer att använda mig av dessa recept igen.

​Anne-louise Edenholm-Brinck ​Barnmorska

​Vällagad och god mat

​​Mitt fokus var att hitta en hållbar livsstil ​och det jar jag definitivt gjort. 

 • ​Inköpslistor 2 gånger per vecka
 • ​En klar menyplan, mål för mål, dag för dag, vecka för vecka
 • ​Färdiga enkla och goda recept utifrån din kurs och sammansättning
 • ​Personlig hjälp via utbildade coacher varje dag via vår community
 • ​Tillgång till personlig tränare och eller kostrådgivare VARJE DAG
 • ​Yoies favorit kosttillskott helt utan extra kostnad
 • ​Hjälp att fortsätta med eller utan vidare kurs, allt utefter dina mål

​Lätt att göra bra val

​Med hjälp av Superstart har jag under dessa 6 veckor tappat 8,2 kg o ca 30 cm på kroppen! Känns så skönt trots att jag inte kunnat följa programmet till 100% på helger då vi haft planer nästan varje helg! Så ser ju livet ut ibland! Men med detta upplägg är det så lätt att göra bra val! Jag kommer fortsätta äta denna kost och efter detta upplägg! Jag mår så bra av det!!


​Frida Eklund ​Frisör, egen företagare

​Kilo och centimeter har rasat från min kropp!

- ​8,2 kg

​​Tappat 30 cm på kroppen och det känns verkligen på mina kläder.
Bilden till höger säger ganska mycket.

​Anmälan och Datum här

Formbar Rastarunner challenge 12/3
1249 kr
Formbar Rastarunner challenge 9/4
1249 kr


​Anmäl dig till vårt nyhetsbrev:

© Thrive Landing Pages. All rights Reserved   I   Policy  I   Disclaimer 

Select Content Template