​Om oss

​Grundare av formbar

​Därför...

​FORMBAR grundades för att öka människors lust och medvetenhet till en bättre hälsa. Dessutom vill vi hjälpa fler att utbilda sig och kunna arbeta inom hälsosektorn som konsulter med eller utan tidigare erfarenhet av eget företagande.

Är du intresserad av att jobba som hälsokonsult eller utöka din redan befintliga verksamhet eller av annan anledning vill komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

​Jenniefer Kindstrand
PT, viktminskningsexpert

42 årig tvåbarnsmamma med lång erfarenhet av kost, hälsa och träning. Utbildad Idrottslärare vid Örebro Universitet, Lic. Personlig tränare, Kostrådgivare och Mammatränare.

Stor erfarenhet inom området viktminskning där hon har jobbat som konsult åt Itrim, Prenet och genom Komiform online. Under en längre tid jobbade hon tillsammans med Anna Skipper och var utvecklare och Personlig Tränare i hennes viktminskningsgrupper. Resultaten har varit mycket goda hos deltagarna och tillslut kände Jenniefer att hon ville starta ett eget koncept där erfarenheter, ny forskning och utbildning kunde vävas samman, därav Formbar.


Som nybliven mamma utbildade hon sig hos Olga Rönnberg till Mamma Boot Camp instruktör och började jobba med det direkt. Efter andra barnet gick hon även kursen MammaMage och bestämde sig för en egen inriktning och skapade konceptet Mamma Stark som nu körs på olika platser i landet.


Andra beskriver Jenniefer som målmedveten, envis, driven och kunnig med en stor skopa ödmjukhet. Hon anser att nytänk och utveckling är livet och menar att det som inte fortsätter växa dör långsamt. Hon kan uppfattas som hård och rak men är också väldigt rättvis.


De största utmaningarna i livet anser hon vara att bli och vara mamma. Till sin meritlista kan hon lägga till Fear ​Factor och Camp Molloy som båda sändes på TV.

​Ronny Kvist
​Idrottsfysiolog

​53 årig trebarnspappa som i mer än 25 år har jobbat med idrott, träning, kost, hälsa och rehab.
Ronny utbildade sig till idrottsfysiolog i USA efter sin elitidrottskarriär. Innan ryggen avbröt idrottskarriären hann Ronny med att deltaga i juniorlandslaget i både friidrott och tyngdlyftning men ett guld i Nordiska mästerskapen som bäst.
Sedan hemkomsten från USA har han jobbat inom idrotten med allt från motions- till yttersta elitnivå både inom individuella idrotter som inom lagidrotten.
Allt från att ha coachat små barn till att vara fystränare till proffs inom olika idrotter. I mer än 10 år jobbade Ronny med Svenska Tennisförbundet och Svenska Friidrottsförbundet. Med föreläsningar på Wimbledon till rena lokala utbildningar för ideellt arbetande tränare har Ronny utbildat 1000-tals med människor hur de skall hjälpa andra optimera prestationer med hjälp av rätt fysisk träning samt rätt kost.

Ronny drev under 7 år en rehabklinik tillsammans med Dr. Bo Dettner, som också Ronny skrev sin bok med, Hälsan i Ett Nötskal som har blivit en klassiker i hälsokretsar.

Redan 1991 startade Ronny sitt första företag i hälsobranschen och har sedan dess arbeta i olika konstellationer som entreprenör med ett enda mål: att hjälpa så många som möjligt att prestera bättre och må bättre! Allt från att driva träningsanläggningar, till att ansvara för utbildningsorganisationer inom pt, kost och hälsa. Men även som konsult inom näringslivet där Ronny coachat och guidat personal och ledningsgrupper till optimal prestationsförmåga med hälsan i behåll.

De som träffar Ronny brukar säg att han lämnar ingen oberörd. Ronny ger med pondus och passion allt vad han förmår för att ge människor den kunskap som behövs för att optimera sin hälsa eller resultat.
Med sina dryga 25 år i branschen och mer än 40 års erfarenhet av träning kommer Ronny att ge dig kunskap och erfarenhet som få andra kan förmedla. Han sticker gärna ut hakan och ifrågasätter etablissemanget, vilket många verkar anse behövs.

[seos_form]


© Thrive Landing Pages. All rights Reserved   I   Policy  I   Disclaimer