​Vad tycker du om oss och den/de kurser de gått? Hjälp andra att göra rätt val.

Vad tycker du om oss och den eller de kurser du har gått?

Detta Tycker Tidigare
Deltagare


 ​Jenniefer

quote-left

​"Efter mina 2 graviditeter tyckte jag att det var extremt svårt att ​hitta tillbaks till min kropp. Tiden fanns inte som förut och inte riktigt orken heller. Jag hörde, läste och såg om alla som åt perfekt och vägde och räknade kcal, de som ammade och kilona bara försvann och de som tränade och blev snyggare och snyggare. Mitt dåliga samvete och de hårda orden mot mig själv varje gång jag gick förbi en spegel eller skulle ta på mig kläder bara haglade. Jag hatade att jag inte ​hade ​orken ​att få till det som alla andra. Varje måndag började jag om och när det kom till onsdag eller torsdag så var suget där och jag tänkte antingen:
​- Nja det är inte värt det att ​komma i jeansen om det ska vara såhär tråkigt att äta:
​- Jag börjar om på måndag, en vecka senare kan ju inte göra så mycket.
Så gick tiden och jag blev bara mer och mer besviken på mig själv.

​Allt tills jag hittade det koncept och den kost som hjälpte mig. Ett koncept där jag tog en sak i taget."

​Vill du ha vårt ​
​Nyhetsbrev?