​Nyårslöfte  att ta tag i din hälsa 2018?

​Många vill ge det nya året en ny start och då kan det vara smart att ta tag i sin hälsa och ge det nya året ett starkare immunförsvar, mer energi och kanske några kilon mindre.

Alla är vi olika och nedan kan du se det utbud som är på gång. Lämna din mail längst ned så får du ett mail när det går att få mer info samt att anmäla sig.

​Vi vill utbilda och stödja människor med sitt beslut att komma i sin egen bästa form och guida dem i hur man förblir i god form resten av livet. Vi vill hjälpa så många som det bara är möjligt att få vara så friska som möjligt hela livet! Samtidigt vill vi också sprida vårt hälsobudskap med kunskap, glädje och humor.

​Kommer i Januari


Superstart


​En kurs för dig som känner att du vill gå ned lite innan du börjar träna. Lite en sak i taget. Fokus på lågkolhydrat och innehåller periodisk fasta. Viktminskning 6-8 kg.

long-arrow-right

Superstart 2


​Kursen för dig som redan gått superstart eller kickstart och vill fortsätta gå ned i vikt samtidigt som du vill smyga igång med träningen på ett enkelt sätt.

long-arrow-right

Kort kickstart


​Att komma igång en med en ny livsstil handlar först och främst om att bryta vanor. ​En 9 dagars kickstart är det fokus på ​att bryta invanda vanor och sätta nya.

long-arrow-right

Stark mamma


​Gravid eller nybliven mamma? ​Kursen som ger dig och din bebis allt näring ni behöver utan onödiga kalorier. Bra mat och grundläggande träning för att stärka mammakroppen.

long-arrow-right

​Challenge


​En 6 veckors kurs med Yoie Bohlin alias Rastarunner. Med sin långa löparerfarenhet och aktivt tävlande i bla hinderbana ger hon dig chansen att komma igång med din träning på ett kul och utmanande sätt.

long-arrow-right

Hälsostarten


​30 dagar med träning coh kost på din nivå. Matschema, recept och inköpslistor samt träning som kan ​göras hemma eller på gymet. Var beredd på att få komma igång på ett skönt sätt med kost och träning.

long-arrow-right

Lämna namn och E-post
så får du info så fort vi vet mer!


Detta Tycker Tidigare
Deltagare


 ​Jenniefer

quote-left

​"Efter mina 2 graviditeter tyckte jag att det var extremt svårt att ​hitta tillbaks till min kropp. Tiden fanns inte som förut och inte riktigt orken heller. Jag hörde, läste och såg om alla som åt perfekt och vägde och räknade kcal, de som ammade och kilona bara försvann och de som tränade och blev snyggare och snyggare. Mitt dåliga samvete och de hårda orden mot mig själv varje gång jag gick förbi en spegel eller skulle ta på mig kläder bara haglade. Jag hatade att jag inte ​hade ​orken ​att få till det som alla andra. Varje måndag började jag om och när det kom till onsdag eller torsdag så var suget där och jag tänkte antingen:
​- Nja det är inte värt det att ​komma i jeansen om det ska vara såhär tråkigt att äta:
​- Jag börjar om på måndag, en vecka senare kan ju inte göra så mycket.
Så gick tiden och jag blev bara mer och mer besviken på mig själv.

​Allt tills jag hittade det koncept och den kost som hjälpte mig. Ett koncept där jag tog en sak i taget."

Lämna namn och E-post
så får du info så fort vi vet mer!