​Våra kurser

​Här kan du se vilka ​kurser vi har, vad de innebär, kostar och när de startar.  Varje kurs har olika nivåer och det du väljer är hur mycket personlig ​coachning du vill ha under tiden du går din kurs.

​Kurserna här på Formbar är till för att hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det är att gå ned i vikt, komma igång med träningen, få en bättre mage och hälsa eller träna och äta specifikt för något mål. 

​Vi utvecklar våra kurser kontinuerligt Tycker du att det är intressant så registrera dig till nyhetsbrevet nedan.
​Kurser som kommer är Yoga inspirerade, träning och kost för olika lopp och tävlingar samt kurser för gravida och nyblivna mammor.

​Aktuella kurser​​En kurs för dig som känner att du vill gå ned lite innan du börjar träna. Lite en sak i taget. Fokus på lågkolhydrat och innehåller periodisk fasta. Viktminskning 6-8 kg.
​Fler datum kommer.

long-arrow-right

Superstart 2


​Kursen för dig som redan gått superstart eller kickstart och vill fortsätta gå ned i vikt samtidigt som du vill smyga igång med träningen på ett enkelt sätt.

​Startar under våren.

long-arrow-right

​Att komma igång en med en ny livsstil handlar först och främst om att bryta vanor. ​En 9 dagars kickstart är det fokus på ​att bryta invanda vanor och sätta nya.

​Fler datum kommer.

long-arrow-right

Stark mamma


​Gravid eller nybliven mamma? ​Kursen som ger dig och din bebis allt näring ni behöver utan onödiga kalorier. Bra mat och grundläggande träning för att stärka mammakroppen.

​Mer info kommer inom kort.

long-arrow-right

​En 6 veckors kurs med Yoie Bohlin alias Rastarunner. Med sin långa löparerfarenhet och aktivt tävlande i bla hinderbana ger hon dig chansen att komma igång med din träning på ett kul och utmanande sätt.

​Fler datum kommer.

long-arrow-right

​30 dagar med träning coh kost på din nivå. Matschema, recept och inköpslistor samt träning som kan ​göras hemma eller på gymet. Var beredd på att få komma igång på ett skönt sätt med kost och träning.

long-arrow-right

​Detta Tycker Tidigare
​Deltagare


​Anne-louise Edenholm-Brinck

 ​Barnmorska

quote-left

Jag tycker att konceptet har varit lätt att följa. Det har varit lätt att byta ut måltider då kcal intaget har stått under varje måltid. Recepten har inte varit några konstigheter att följa. Det har varit vällagad och god mat. Jag kommer att använda mig av dessa recept igen.

​Anmäl Dig ​Till Vårt Nyhetsbrev

​och få direkt tillgång till vår kostnadsfria FORMBAR community.

© Thrive Landing Pages. All rights Reserved   I   Policy  I   Disclaimer